STATISZTIKA MODUL

Minden cégvezető számára fontos, hogy naprakész, pontos adatokkal rendelkezzen a cége főbb tevékenységeivel kapcsolatban. Az ÉPSOFT Statisztika modulja segít összesíteni a rendszerbe kerülő adatokat, melyekből automatikusan átlátható kimutatásokat készít.

Mindig naprakész információval rendelkezik aktuálisan futó projektjei, árajánlatai és számlái főbb adatairól, ezek arányáról és változásairól?

Készít jelenleg összehasonlításokat a főbb trendekről és változásokról, hogy ezekre támaszkodva hozhasson felelős vezetői döntéseket?

Okozott már problémát az, hogy nem álltak rendelkezésre Ön számára a főbb adatok, vagy nehézséget okozott ezek összesítése, kimutatások készítése?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft STATISZTIKA modulját.

STATISZTIKA modul

Az ÉPSOFT Statisztika moduljának segítségével automatikusan átlátható kimutatásokat és grafikonokat kaphat a rendszerbe kerülő főbb adatokról, változásokról.

  • Szabadon kiválaszthatja, hogy az ÉPSOFT-ba kerülő mely adatokról van szüksége kimutatásokra, melyek a munkáját segítik.
  • A kimutatásokat a rendszer automatikusan elkészíti a rendszerbe felkerült bármely adat alapján.
  • A kész kimutatások segítenek Önnek a későbbiekben a megalapozottabb, valós adatokra támaszkodó vezetői döntések meghozatalában.

KÍVÁNCSI RÁ, HOGY AZ ÖN CÉGE HOGYAN TUDNA HATÉKONYABB LENNI A statisztika MODUL SEGÍTSÉGÉVEL? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérje 1 órás ingyenes konzultációnkat, mely során bemutatjuk az ÉPSOFT moduljait és funkcióit. A konzultáció során felmérjük cége egyedi igényeit is, valamint hogy milyen modulokkal és funkciókkal tudná még hatékonyabbá tenni mindennapi munkáját az ÉPSOFT.

Próbálja ki 1 hétig az ÉPSOFT ingyenes demó verzióját, hogy munkatársaival közösen még jobban megismerhessék a rendszert.

A demó verzió kipróbálása után Öné a döntés, hogy előfizet-e valamelyik kedvezményes csomagunkra.