PROJEKTKEZELŐ MODUL

Építőipari vállalkozóként Ön is sokszor szembesülhetett azzal a problémával, hogy egyszerre több, párhuzamosan futó projektet is kénytelen volt menedzselni. A rossz feladatkezelés sok olyan problémát és bosszúságot okozhat akár naponta, melyeket egy személyre szabott ERP rendszerrel ki lehetne küszöbölni.

ERP rendszer hiányában Ön hogyan követi nyomon folyamatban lévő projektjeit és az ezekhez kapcsolódó feladatok státuszát?

Az egyes projektekhez kapcsolódó feladatokat és dokumentumokat minden kollégája számára elérhető formában tárolja?

Minden kollégája naprakész információkkal rendelkezik az egyes projektek pontos feladatairól, ezek felelőseiről és státuszáról?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft PROJEKTKEZELŐ modulját.

PROJEKTKEZELŐ MODUL

Az Épsoft Projektkezelő moduljának segítségével a munkafolyamatok átláthatóbbak, és jobban nyomon követhetőbbek lesznek:

  • Átlátható, jól strukturált felhasználói felületen indíthatja el, és követheti nyomon aktuális projektjeit.
  • Egyszerű projektfelvétel a modulon belül, melyhez felelősöket és határidőt rendelhet, részletes projekt leírást készíthet, illetve fájlokat tölthet fel. Így minden fontos információt és dokumentumot pár kattintással el tud érni az adott projekt neve alatt.
  • A Feladatkezelő modulban indított projektek automatikusan megjelennek a Naptárban. Az itt elkészült Gantt-diagram segíti a későbbi projektek ütemezését is.
  • Projektszinten megadott időszakra pénzügyi kimutatások lekérdezése lehetséges.
  • A folyamatban lévő feladatokhoz emlékeztetőket lehet létrehozni, amelyek nyomon követhetők az Aktivitás felületen.

A MODUL MŰKÖDÉSE

KÍVÁNCSI RÁ, HOGY AZ ÖN CÉGE HOGYAN TUDNA HATÉKONYABB LENNI A PROJEKTKEZELŐ MODUL SEGÍTSÉGÉVEL? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérje 1 órás ingyenes konzultációnkat, mely során bemutatjuk az ÉPSOFT moduljait és funkcióit. A konzultáció során felmérjük cége egyedi igényeit is, valamint hogy milyen modulokkal és funkciókkal tudná még hatékonyabbá tenni mindennapi munkáját az ÉPSOFT.

Próbálja ki 1 hétig az ÉPSOFT ingyenes demó verzióját, hogy munkatársaival közösen még jobban megismerhessék a rendszert.

A demó verzió kipróbálása után Öné a döntés, hogy előfizet-e valamelyik kedvezményes csomagunkra.