KÖLTSÉGVETÉS MODUL

Részletes költségvetések készítése az építőipari cégek sajátossága, mely egy nagyobb projekt során rendkívül időigényes munkafolyamat, és sok adminisztrációval jár.

Egy részletesebb költségvetés összeállítása rengeteg időt igényel, pedig a megfelelő szoftverek birtokában ez jelentősen csökkenthető lenne.

Megfelelő norma adatbázis, megbízhatóan és gyorsan működő szerkesztő felület hiányában egy költségvetés elkészítése a legtöbb cég számára nehézséget okoz.

Két költségvetés összehasonlítására szolgáló ártükör elkészítése szintén időigényes és bonyolult munkafolyamat lehet a megfelelő eszközök hiányában.

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft KÖLTSÉGVETÉS modulját.

KÖLTSÉGVETÉS modul

Az ÉPSOFT segítségével egy-egy költségvetés elkészítése jelentősen egyszerűsödni fog:

  • Amennyiben rendelkezik már korábbról kész költségvetésekkel, ezeket könnyedén feltudja tölteni az ÉPSOFT-ba. A rendszer ezután képes a költségvetésben lévő tételeket kiolvasni, így egyfajta norma adatbázist tud létrehozni belőle, melyet később is használni tud majd.
  • Új költségvetést létrehozhat üres sablonból, az ÉPSOFT felületén megszerkesztve a dokumentumot, beimportálhat meglévő Excel fájlt, vagy behívhat az ÉPSOFT Dokumentumtárába feltöltött fájlok közül egyet.
  • Bármelyik módszert is alkalmazza, a költségvetésének elkészítési ideje garantáltan gyorsulni fog és átláthatóbb lesz az ÉPSOFT felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően.
  • Meglévő költségvetéseit könnyedén összevetheti az ÉPSOFT ártükör készítő funkciójának köszönhetően. Az ártükör összehasonlítja több költségvetés tételeit, és jelzi Ön számára, ahol eltérés van az egyes tételek között.

A MODUL MŰKÖDÉSE