OFFICE CSOMAG INTEGRÁCIÓ

Egy építőipari projekt során rengeteg különböző dokumentum keletkezik. Árajánlatok, számlák, szerződések, vagy épp fotódokumentációk és műszaki rajzok, csak hogy a leggyakoribbakat említsük. Tárolja és szerkessze dokumentumait egyszerűen, az ÉPSOFT segítségével.

Okozott már problémát Ön számára, hogy egy adott projekthez kapcsolódó dokumentum nem volt elérhető munkatársai számára?

Fordult már elő Önnel, hogy irodáján kívül szerkesztenie kellett volna egy meglévő árajánlatát, vagy szerződését, de ezt nem tudta megtenni távolról?

Volt már arra példa, hogy kollégáival párhuzamosan kellett volna ugyanazon a dokumentumon dolgoznia, de ez nem volt kivitelezhető?

EZEKET A GYAKORLATI PROBLÉMÁKAT FIGYELEMBE VÉVE FEJLESZTETTÜK AZ ÉPSOFTOT OFFICE INTEGRÁCIÓVAL.

OFFICE INTEGRÁCIÓ

Az ÉPSOFT office integrációjának köszönhetően könnyedén szerkesztheti a rendszerbe feltöltött dokumentumait.

  • Érje el és szerkessze bárhonnan, bármilyen készülékről feltöltött dokumentumait.
  • Dolgozzon akár párhuzamosan több kollégájával is ugyanazon a dokumentumon.
  • Minden változtatás rögtön látható minden felhasználó számára, így garantáltan mindig a legfrissebb változatban fog dolgozni.

A MODUL MŰKÖDÉSE

KÍVÁNCSI RÁ, HOGY AZ ÖN CÉGE HOGYAN TUDNA HATÉKONYABB LENNI AZ OFFICE INTEGRÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérje 1 órás ingyenes konzultációnkat, mely során bemutatjuk az ÉPSOFT moduljait és funkcióit. A konzultáció során felmérjük cége egyedi igényeit is, valamint hogy milyen modulokkal és funkciókkal tudná még hatékonyabbá tenni mindennapi munkáját az ÉPSOFT.

Próbálja ki 1 hétig az ÉPSOFT ingyenes demó verzióját, hogy munkatársaival közösen még jobban megismerhessék a rendszert.

A demó verzió kipróbálása után Öné a döntés, hogy előfizet-e valamelyik kedvezményes csomagunkra.