DOKUMENTUMTÁR MODUL

Egy építőipari projekt során rengeteg különböző dokumentum keletkezik, melyeket megfelelően tárolni kell. Bizonyára Ön is rendszeresen készít és kap árajánlatokat, számlákat és szerződéseket, vagy épp fotódokumentációkat és műszaki rajzokat. Ezeket pedig el kell mentenie és rendszereznie kell az adott projekthez kapcsolódóan.

Előfordult már Önnel, hogy sürgősen szüksége lett volna az egyik projekt kapcsán kötött szerződésre, vagy kiállított számlára, de hosszas keresgélés után találta csak meg?

Párhuzamosan több munkatársa is dolgozik ugyanazokkal a dokumentumokkal? Fordult már elő olyan, hogy egyikük menteni szerette volna munkáját, de kiderült, hogy nem a legújabb változatban dolgozott, mert egy másik kollégája azóta frissítette azt?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft Dokumentumtár modulját.

DOKUMENTUMTÁR MODUL

Az Épsoft Dokumentumtár moduljának segítségével a projektek során használt fájlokat egyszerűen tudja kezelni, tárolni és munkatársaival megosztani.

  • Létre tudja hozni egyedi mappastruktúráját mindegyik projekthez.
  • Átlátható formában tudja tárolni a projekthez kapcsolódó dokumentumokat.
  • A mappák és fájlok megoszthatóak munkatársaival, sőt, a jogosultsági szintek beállításával azt is szabályozni tudja, hogy melyik munkatársa, mely dokumentumokhoz férhet hozzá.

A MODUL MŰKÖDÉSE