ÁRAJÁNLAT készítő MODUL

Egy-egy részletesebb árajánlat elkészítése sok időt igényelhet, pláne ha minden adatot egyedileg, vagy egy félkész sablonba kell felvinni. A sorok elcsúszhatnak, és emiatt könnyen hibás árak kerülhetnek az előre képletezett táblázatba.

Munkaidejének mekkora részét veszik el olyan adminisztratív feladatok, mint az ajánlat készítés? Tudná fontosabb feladatokkal tölteni ezt az időt?

Fordult már elő Önnel, hogy egy részletesebb árajánlatot készített, viszont néhány adatot rosszul vitt fel, és emiatt végül hibás ajánlatot küldött ki?

Nem lenne egyszerűbb Ön számára, ha az árajánlatába kerülő tételeket pár kattintással behívhatná a helyes árakkal és leírásokkal?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft Árajánlat készítő modulját.

Árajánlat készítő modul

Az Épsoft Árajánlat készítő moduljának segítségével jelentősen egyszerűsödni fognak ajánlatkészítő és összehasonlító munkafolyamatai:

  • Meglévő árajánlataiból az Épsoft rendszere automatikusan ki tudja nyeri az adatokat, ebből pedig létre tudja hozni saját norma adatbázisát.
  • Az ajánlatkészítés során a norma adatbázisból egyszerűen betudja emelni a kívánt tételeket. Ezek árát, vagy elnevezését az ajánlatkészítés során bármikor módosítani tudja.
  • Amennyiben nem rendelkezik olyan árajánlatokkal, melyeket feltöltene, a rendszerben lehetősége van teljesen új ajánlat létrehozására is.

A MODUL MŰKÖDÉSE