RAKTÁRKEZELŐ MODUL

Egy építőipari vállalat rengeteg nyersanyagot kénytelen időről-időre raktározni, akár több különböző telephelyen is. A hatékony és gazdaságos vállalatvezetéshez elengedhetetlen, hogy meglévő készleteivel pontosan tisztában legyen, ne rendeljen feleslegesen új anyagokat, illetve hogy ne csússzon a rossz raktározás miatt egy projektkezdés sem.

Ön pontosan nyomon tudja követni készletei változását, és mindenről naprakész információi vannak?

Előfordult esetleg, hogy valamilyen anyagból többet rendeltek, mert nem voltak teljesen tisztában a meglévő készlet nagyságával?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft Raktárkezelő modulját.

RAKTÁRKEZELŐ MODUL

Az Épsoft Raktárkezelő moduljának segítségével raktározási munkafolyamatai jelentősen egyszerűsödni fognak.

  • A raktár és eszközkészlet kezelését egyszerűen tudja folytatni a modulban, akár több, különböző csoportosítást használva.
  • A készletek többféleképpen csoportosíthatóak, például: saját eszközök, bérelt eszközök, projektanyagok, saját anyagok, alvállalkozó anyagok stb.
  • A különböző eszközöket táblázatokba tudja felvinni, feltűntetve a terméknevet, cikkszámot, mennyiséget, telephelyet stb. A táblázatok szűrése, és a lekérdezések készítése egyszerűen kivitelezhető a modulon belül.
  • A modulon belül eszközkészleteit nemcsak nyilvántarthatja, de hozzárendeléssel szállítólevelet is pillanatok alatt kiállíthat.

A MODUL MŰKÖDÉSE