RAKTÁRKEZELŐ MODUL

Egy építőipari vállalat rengeteg nyersanyagot kénytelen időről-időre raktározni, akár több különböző telephelyen is. A hatékony és gazdaságos vállalatvezetéshez elengedhetetlen, hogy meglévő készleteivel pontosan tisztában legyen, ne rendeljen feleslegesen új anyagokat, illetve hogy ne csússzon a rossz raktározás miatt egy projektkezdés sem.

Ön pontosan nyomon tudja követni készletei változását, és mindenről naprakész információi vannak?

Előfordult esetleg, hogy valamilyen anyagból többet rendeltek, mert nem voltak teljesen tisztában a meglévő készlet nagyságával?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft Raktárkezelő modulját.

RAKTÁRKEZELŐ MODUL

Az Épsoft Raktárkezelő moduljának segítségével raktározási munkafolyamatai jelentősen egyszerűsödni fognak.

  • A raktár és eszközkészlet kezelését egyszerűen tudja folytatni a modulban, akár több, különböző csoportosítást használva.
  • A készletek többféleképpen csoportosíthatóak, például: saját eszközök, bérelt eszközök, projektanyagok, saját anyagok, alvállalkozó anyagok stb.
  • A különböző eszközöket táblázatokba tudja felvinni, feltűntetve a terméknevet, cikkszámot, mennyiséget, telephelyet stb. A táblázatok szűrése, és a lekérdezések készítése egyszerűen kivitelezhető a modulon belül.
  • A modulon belül eszközkészleteit nemcsak nyilvántarthatja, de hozzárendeléssel szállítólevelet is pillanatok alatt kiállíthat.

A MODUL MŰKÖDÉSE

KÍVÁNCSI RÁ, HOGY AZ ÖN CÉGE HOGYAN TUDNA HATÉKONYABB LENNI A KÖLTSÉGVETÉS MODUL SEGÍTSÉGÉVEL? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérje 1 órás ingyenes konzultációnkat, mely során bemutatjuk az ÉPSOFT moduljait és funkcióit. A konzultáció során felmérjük cége egyedi igényeit is, valamint hogy milyen modulokkal és funkciókkal tudná még hatékonyabbá tenni mindennapi munkáját az ÉPSOFT.

Próbálja ki 1 hétig az ÉPSOFT ingyenes demó verzióját, hogy munkatársaival közösen még jobban megismerhessék a rendszert.

A demó verzió kipróbálása után Öné a döntés, hogy előfizet-e valamelyik kedvezményes csomagunkra.