NAPTÁR MODUL

A projektek ütemezése komoly feladat minden építőipari vezető számára. Az egyes projektek pontos határidejének meghatározása, és ehhez viszonyítva az új projektek helyes ütemezése elengedhetetlen a gazdaságos vállalkozás vezetéshez.

Fordult már elő Önnel, hogy projektjeit nem megfelelő formában követte nyomon és emiatt helytelenül ütemezte projektjeit?

Hiúsult meg esetleg rossz ütemezés miatt egy fontos munkája?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft naptár modulját.

NAPTÁR MODUL

Az Épsoft Naptár moduljának segítségével projektjeit átláthatóan tudja majd ütemezni.

  • A Feladatkezelő modulban rögzített projekt időpontok automatikusan megjelennek a Naptár modulban, így egyszerűbben tudja ütemezni következő projektjeit.
  • A projektektől függetlenül egyéb események is rögzíthetőek a Naptárban.
  • Több nézet kiválasztására is lehetőség van. A Feladatkezelő modulban indított projektek automatikusan megjelennek a Naptárban, és az itt elkészült Gantt-diagram segíti a későbbi projektek ütemezését is.

A MODUL MŰKÖDÉSE

KÍVÁNCSI RÁ, HOGY AZ ÖN CÉGE HOGYAN TUDNA HATÉKONYABB LENNI A NAPTÁR MODUL SEGÍTSÉGÉVEL? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérje 1 órás ingyenes konzultációnkat, mely során bemutatjuk az ÉPSOFT moduljait és funkcióit. A konzultáció során felmérjük cége egyedi igényeit is, valamint hogy milyen modulokkal és funkciókkal tudná még hatékonyabbá tenni mindennapi munkáját az ÉPSOFT.

Próbálja ki 1 hétig az ÉPSOFT ingyenes demó verzióját, hogy munkatársaival közösen még jobban megismerhessék a rendszert.

A demó verzió kipróbálása után Öné a döntés, hogy előfizet-e valamelyik kedvezményes csomagunkra.