FELADATKEZELÉS MODUL

Építőipari vállalkozóként Ön is sokszor szembesülhetett azzal a problémával, hogy egyszerre több, párhuzamosan futó projektet is kénytelen volt menedzselni. A rossz feladatkezelés sok olyan problémát és bosszúságot okozhat akár naponta, melyeket egy személyre szabott ERP rendszerrel ki lehetne küszöbölni.

ERP rendszer hiányában Ön hogyan követi nyomon folyamatban lévő projektjeit és az ezekhez kapcsolódó feladatok státuszát?

Az egyes projektekhez kapcsolódó feladatokat és dokumentumokat minden kollégája számára elérhető formában tárolja?

Minden kollégája naprakész információkkal rendelkezik az egyes projektek pontos feladatairól, ezek felelőseiről és státuszáról?

Ezeket a gyakorlati problémákat figyelembe véve fejlesztettük az Épsoft Feladatkezelés modulját.

FELADATKEZELÉS MODUL

Az Épsoft Feladatkezelés moduljának segítségével a munkafolyamatok átláthatóbbak, és jobban nyomon követhetőbbek lesznek:

  • Átlátható, jól strukturált felhasználói felületen indíthatja el, és követheti nyomon aktuális projektjeit.
  • Egyszerű projektfelvétel a modulon belül, melyhez felelősöket és határidőt rendelhet, részletes projekt leírást készíthet, illetve fájlokat tölthet fel. Így minden fontos információt és dokumentumot pár kattintással el tud érni az adott projekt neve alatt.
  • A Feladatkezelő modulban indított projektek automatikusan megjelennek a Naptárban. Az itt elkészült Gantt-diagram segíti a későbbi projektek ütemezését is.

Kíváncsi rá, hogy hogyan kezelhetné hatékonyabban projektjeit egy ERP rendszer segítségével? Kérje ingyenes konzultációnkat, és beszéljük át lehetőségeit!

Mit tartalmaz az ingyenes konzultáció?

Munkatársaink egy előre egyeztetett időpontban telefonon fogják keresni Önt.

A konzultáció során átbeszéljük cége tevékenységi körét, projektfolyamatait.

Közösen megoldást keresünk arra, hogy hogyan lehetne hatékonyabbá tenni mindennapi munkáját