ÉPSOFT- A TÁVMUNKÁT SEGÍTŐ ERP RENDSZER

 

Az ÉPSOFT egy olyan magyar fejlesztésű ERP rendszer, mely az építőiparban megjelenő gyakorlati igények kiszolgálására készült. Azonban számos olyan modullal rendelkezik, melyek segítségével bármely cég egyszerűen át tud állni távmunkára.

IDŐSZAKOS AJÁNLAT

Jelenleg számos magyar vállalkozás kénytelen bevezetni a távmunkát, viszont sok helyen ennek nem biztosítottak a feltételei. Amennyiben szeretné megkönnyíteni otthoni munkavégzését egy ERP rendszer segítségével, kérjük az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ameddig a járványügyi rendelkezések tartanak Magyarországon, addig ingyenesen cége rendelkezésére bocsátjuk az ÉPSOFT-ot. A rendelkezések visszavonása után pedig eldöntheti, hogy szeretné-e továbbra is használni kedvező havi díjas konstrukcióban.

Hogyan segíti mindennapi munkáját, akár távmunka esetén is?

  • Távmunka egyszerűsítése: Az offline, vagy papír alapú munkafolyamatok miatt sok cég számára nehézkes az átállás a távoli munkavégzésre. Az ÉPSOFT viszont bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközről könnyen elérhető egy egyszerű internet hozzáféréssel.
  • Platform függőség megszüntetése: Gyakori, hogy különböző munkafolyamatokra (számlázás, könyvelés, raktárkészlet kezelés stb.) akár 4-5 különböző szoftvert is kénytelenek használni az építőiparban. Ráadásul ezek a szoftverek sok esetben olyan offline programok, melyek nem rendelkeznek mobilra optimalizált kezelőfelülettel és csak számítógépről érhetőek el.
  • Átláthatatlan, bonyolult projektfolyamatok és adminisztráció: Építőiparra specializált szoftverek hiányában gyakori, hogy az egyes munkafolyamatokat Excel fájlokban és különböző dokumentumokban kénytelenek vezetni. Ez nagymértékben növeli a felesleges adminisztrációs terheket, és megnehezíti az átlátható, könnyed munkavégzést.
  • Feladatok szétaprózása: Sok építőipari cégre jellemző, hogy egy-egy feladattípus elvégzésére (például számlák kiállítása, raktárkészlet kezelése) külön embert kell foglalkoztatni, és a feladatok így szétaprózódnak.
  • Nem biztonságos adattárolás: Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire fontos adataik megfelelő védelme, csak amikor már megtörtént a baj. Egyre gyakoribbak a cégeket érő adatlopások, de egy rendszerhiba következtében is veszhetnek el, vagy kerülhetnek illetéktelen kezekbe értékes adatai. Az építőipari cégek jelentős része viszont nincs felkészülve ilyen esetekre.

Az ÉPSOFT fejlesztése során fontosnak tartottuk, hogy a magyar vállalkozások visszajelzései alapján olyan szoftvert készíthessünk, mely teljes mértékben ki tudja szolgálni a cégek igényeit. A teszt időszakban néhány hét használat után az alábbi visszajelzéseket kaptuk a cégvezetőktől:

TEGYE ÖN IS HATÉKONYABBÁ MUNKAFOLYAMATAIT AZ ÉPSOFT SEGÍTSÉGÉVEL!
TEREMTSE MEG A TÁVMUNKÁHOZ SZÜKSÉGES FELTÉTELEKET CÉGÉBEN!
PRÓBÁLJA KI MOST INGYENESEN!